Redaktionen

Alicia Andersson

alicia2
Alicia har sedan 2013 skapat videoklipp i form av recensioner, krönikor och andra dumheter på skräphögen som är youtube. Hon har även skrivit en del recensioner för spelnyheterna.se och andra sidor som levde en gång i tiden. En vacker dag planerar hon att gifta sig med Isabelle från Animal Crossing.

Lucas Jones

Lucas Jones
Lucas är en blivande nationalekonom från Skåne som gillar att laga mat och hänga i skuggorna på Neogaf för att få det senaste om träden utanför Massive. Han har sedan 2015 förmedlat nyheter och recensioner till folket på Eurogamer.se. Älskade Twilight Princess en gång i tiden.

Christoffer Heijerdahl

Christoffer Heijerdahl
Christoffer “CH” Heijerdahl är en film- och spelälskande Smögenbo med en barndomskärlek till Nintendo. Han skaffade sig tidigt uppfattningen om att ett småtjock rörmokare faktiskt kunde vara en bra förebild. Skriver även för Spelnyheterna.se och var en av grundarna till Nintendobloggen.se.

Mikael Lundström


Mikael Lundström är en tv-spelsnörd från Västra Götaland. Han studerar till lärare i historia och religionsvetenskap på Jönköping University med ett brinnande intresse för allt med historia att göra. Redan som barn fick han spela på sin faders NES och har sedan dess varit fast i intresset.

Ida Alander

IdaAlander
Ida Alander har spelat spel sedan Spectrum ZX-tiden (jättelänge sedan) och skulle helst leva i ett universum skapat av BioWare. Ida skriver även för IGN.se, streamar spel på youtubekanalen Voxelkatt tillsammans med Anders Eklöf och är rolig en gång i veckan i podcasten Johan och Ida.

Sissel Gustafsson


Sissel Gustafsson är serietecknare och illustratör som är bosatt i Skåne. De tillfällen hon inte ritar spenderar hon med att spela tv-spel eller nörda över lego. På Kuribo.se skapar hon serierstrippar inspirerade av Nintendo och knasigheterna som händer runt omkring det japanska företaget.

Ragnar Narfeldt Karlsson

RagnarNarfeldt
Ragnar är en nybliven spelskribent som studerar naturvetenskapslinjen i Malmö. När han inte är upptagen med att räkna ut solens massa, eller hur vi ska ta oss till planeten Mars inom en snar framtid, tycker han om att bygga med Lego alternativt att spela brädspel. Tv-spel tycker han för övrigt är rätt okej.

Aaron Vesterberg Ringhög

Aaron
Far, fästman, produktionsledare, spelentusiast och högljudd. Inte alltid i den ordningen. Diskuterar gärna utifrån mina egna upplevelser och ifrågasätter ofta. Ständigt nyfiken på nya perspektiv. Du kommer kanske inte alltid hålla med mig. Och det är ju tur det!

Nicklas Hansen


42-årig bryggeriarbetande trebarnsfar med ett livslångt intresse för allt vad datorspel och tv-spel heter. Det började med Commodore 64 och har sedan bara fortsatt. Avgudar just nu min Nintendo Switch som jag spelar med stor behållning tillsammans med övriga familjemedlemmar.

Oscar Niemi


En skånsk påg som, utöver spel, har ett intresse för språk, fotboll och politik. Upptäckte tidigt glädjen med tv-spel när han spelade på föräldrarnas Super Nintendo. Anser fortfarande att Super Mario World är det bästa spelet någonsin.

Filip Winther


Filip Winther, också mer känd som Solnas Golden Boy, är en musiker tillika youtube-sensation som älskar det japanska företaget som en gång gav oss Mario. När han inte försöker komma fram till vem Sveriges bästa rappare är så parodierar han den svenska youtube-scenen med glimten i ögat.