Bli fresh med Splatoon 2 i helgen!

Bli fresh med Splatoon 2 i helgen!

Nu i helgen (24-26:e mars) kommer du som äger en Nintendo Switch att kunna testa Splatoon 2 direkt i din bekväma soffa! Många av er har säkert redan märkt att ni redan i förra veckan kunde ladda ner Splatoon 2 Global Testfire demot från Nintendo e-shop i förberedande syfte för detta event. Demot har inte givit oss annat än en startskärm, med riktigt schysst musik förstås, men det kommer det alltså att bli ändring på redan nu i helgen! Har du aldrig tidigare spelat Splatoon så är detta ett utomordentligt tillfälle att plocka upp det och ge det en chans – låt oss säga att jag inte personligen utnämnde föregångaren till årets spel när det begav sig utan anledning.

Spelet läget som kommer att kunna spelas är det klassiska Turf War vars spelupplägg helt och hållet handlar om att täcka banan med så mycket av din egen färg som bara möjligt. Två banor kommer att finnas tillgängliga i rotationen under stridigheterna – The Reef och Mussleforge Fitness. Det nya vapnet Splat Dualies kommer självklart också att vara spelbart, men de gamla godingarna i nytt stuk kommer också att finnas tillgängliga.

För att komma till saken så handlar detta inlägget framförallt om tiderna då ni faktiskt kan vara en del av spelets så kallade Testfire. Det är trots allt Nintendo vi pratar om så inte ens konceptet med en online-beta kommer att presenteras så som du förväntar. Du kommer alltså inte att kunna spela hela helgen hur mycket du än känner för det, utan spelet kommer istället att vara öppet under specifika timmar under dagarna. Därför kan det självklart vara bra att påminna er alla om när ni ska vara redo framför era Switch-enheter:

Fredagen den 24 mars
20:00 – 20:59

Lördagen den 25 mars
04:00 – 4:59

12:00 – 12:59

20:00 – 20:59

Söndagen den 26 mars (Observera sommartid)
05:00 – 5:59

13:00 – 13:59

Så var nu lika fresh som oss andra och missa inte att vara med och stresstesta Nintendos nya (de kanske är gamla, vem vet?) servrar tillsammans med oss! Efter vår förhandstitt under Bergsalas Switch-event tidigare i år så kan vi inte säga annat än att vi är exalterade som tusan att få spela mer, även om det bara handlar om några få timmar.

Dela