Välkommen till Kuribo.se!

Välkommen till Kuribo.se!

Kuribo.se skapades av tre Nintendo-älskande galningar i viljan att sprida denna outtömliga kärlek över svensk spelmedia. Det är nu den ultimata platsen för alla svenska Nintendo-spelare som lurar omkring där ute på internet! Här kommer allt om Nintendo att publiceras i form av recensioner, texter, nyheter och video – allt för att ni ska få det mesta utav er Nintendo-upplevelse som bara möjligt! Hemsidan är även hem åt den bästa (och troligen den enda) svenska podcasten om Nintendo, Mario & JagKuribo.se är en del av förlaget Joypad Media, men agerar fristående från övriga hemsidor i samma nätverk. Joypad Media är det lilla förlaget av gamers, för gamers. Företaget, som består av Andréas Göransson och Robin Stjernberg, grundades i mars 2016 och driver även hemsidan Eurogamer.se.

Den svenska Nintendosfären har länge varit i stor brist av dedikerade platser för dem som älskar huset som Mario byggde. Vi hoppas med Kuribo.se på att kunna inspirera, underhålla och föra den svenska Nintendo-communityn samman under ett och samma tak en gång för alla! Utöver redaktionens publicerade material så finns det på hemsidan även ett forum där vi hoppas att ni kommer att dela med er av era tankar och åsikter om vad som händer i Nintendo-världen! Det enda du behöver göra för att börja skriva där är att bli medlem.

Just nu söker Kuribo.se även fler skribenter och videoskapare till redaktionen! Så om du har ett brinnande intresse för Nintendo, gillar att skriva och/eller göra videoklipp är det bara att skriva till oss via vårt kontaktformulär! Vi hoppas hur som helst att ni alla som nu läser detta kommer att vilja följa med oss på denna resa och hjälpa oss att sprida kärleken till ett av de charmigaste spelföretagen någonsin! Ännu en gång, välkomna!

/Redaktionen

Dela